Jídelní lístek / Menu
Předkrmy a polévky
Carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou a parmazánem, bazalkový gel,opečený toust (1,7)
220 Kč
Salát z barevných rajčat a melounu, Burrata, dresing( 7)
165 Kč
Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem a koprovým olejem, sypaná
bramborovou slámou (1,3,7)
95 Kč
Hlavní chody
Lehce pikantní křupavé kuřecí prso nakládané v jogurtu,
salát Coleslaw (1,7)
350 Kč
Prso z mladého kačera,opečené Grenaille, espuma z červeného zelí, picle (7)
365 Kč
Steak ze středu svíčkové s pastiňákovým pyré a šalotkovou omáčkou (7)
595 Kč
Vepřová panenka pečená dorůžova s omáčkou z lišek, vařené Grenaille,
houbový prach (1,7)
345 Kč
Řízečky z vepřové panenky, lehký bramborový salát (1,3,7,10)
285 Kč
Tradiční hovězí tatarák, topinky,česnek (1,3,10)
345 Kč
Filet z norského lososa s tarhoňovým rizotem a citronovou omáčkou (1,3,4,7,9)
365 Kč
Caesar salát s grilovaným kuřecím masem, ančovičkovým dressingem a
máslovými krutony/možná varianta bez masa(1,3,4,7)
245 Kč
Smažený sýr s hranolky a domácí tatarkou (1,3,7,10)
225 Kč
Tagliatelle s omáčkou pomodoro zdobené pečenými rajčaty,
bazalkou a parmazánem (1,3,7,)
245 Kč