Jídelní lístek / Menu

Předkrmy

Filírovaný roastbeef na opečené briošce s dijonským dipem, pickle * (3,10)

165 Kč

 Polévky

Jihočeská kulajda s houbami a zastřeným vejcem, koprový olej (1,3,7)

95 Kč

Silný hovězí vývar ze žebra se zeleninou, masem a nudlemi (1,3,9)

85 Kč

 Saláty

Trhané listy, zelenina, grilovaný kozí sýr, pražené vlašské ořechy, medovo-hořčičný dresing (7,8,10)

225 Kč

 Hlavní chody

Steak z vyzrálé roštěné, demi glace omáčka, grilovaná zelenina (1,9)

395 Kč

Vepřová panenka pečená dorůžova, omáčka z lišek, Grenaille (1,7)      

345 Kč

Špalek z vepřové krkovice, bramborový gratin, koňakové glazé (7)       

315 Kč

Kuřecí prsa na šalvěji, bramborový konfit, okurkový kaviár, prach z červeného zelí, kuřecí jus ** (7,9)

285 Kč

Prso z mladého kačera na grilu, pečené brambory, marmeláda z červené cibule (7)

365 Kč

Řízečky z panenské svíčkové, lehký bramborový salát (1,3,7,10)

255 Kč

Filet z norského lososa, hráškové pyré, citronový gel (4,7)

285 Kč

Tradiční hovězí tatarák, topinky, česnek (1,3,10)

345 Kč

Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10)

225 Kč

Tagliatelle alla Cardinale, rajčata, parmezán, čerstvá bazalka (1,7)

215 Kč

Dezerty

Creme brulée (3,7)

145 Kč

Dezerty dle denní nabídky